Aug 31

I helgen hedrade Lydia sina föräldrar med ett besök på deras bröllop. Vi var väldigt oroliga att hon skulle vantrivas i kyrkan eller på festen, men allt gick som på räls. Hon sov tryggt i mosters famn under större delen av vigseln, och på festen var hon på sitt allra charmigaste humör och hade inga problem att charma folk till att vara barnvakter.

Stort tack till Toastmaster Anders som tagit dessa bilder!

oscarfamnen

Här i morbrors famn strax efter vigseln.

tummen

Gäääsp… Nyvaken, som sagt.

mammaochpappa

Poserar för fotograferna tillsammans med mamma och pappa, och passar på att
mosa pappas ros i knapphålet till oigenkännlighet.

2 Svar to “Lydia har blivit ett ärbart barn”

 1. Buken skriver:

  Kära Lydia! Vilket strålande bröllop det blev i Katarina kyrka. Det var stort när dina päron sa ja, när Billie Holliday on Ice lirade Winnerbäck, men det var ändå du som imponerade mest med din helgonlika sömn: vilket mäktigt politiskt ställningstagande för medborgarlön, för rätten till lättja, för de sköna konsternas existenberättigande! Och sen när du vaknade och såg att det inte var risgryn utan fågelvänliga gryn dom kastade utanför kyrkan skrockade du bara glatt: bra, politiskt korrekt…

  Och vilken festlokal! The great Gatsby! För oss från arbetarklassen kändes det som vi plankat in på en fest vi inte hade rätt att vara på…

  Du fick väl sutta laktos va, och sjömansbiffpuré?! Men den italienska buffe vi andra; vuxna, av civilisationen förstörda, bjöds på var fantastisk! Toscana, Apulien och Lombardiet knockade oss i värsta Marvelous Marvin Hagler-stil!

  Och vilket röj det blev på dansgolvet! Ett mästerverk från gästerna till dina föräldrars ära! Du skulle sett, men om jag inte minns fel låg du där i vagnen och sov räv och lyssande på någon fin sen P1 repris i dina mustiga radiohörselskydd…..

  Men hörru Stille! Vi hörs en annan dag. Kampen fortsätter! Övertyga din mor om att inte lägga sin röst på F! – VI har inte råd med sådana lyxröster. Alla krafter måste inriktas på att stoppa ”Alliansen”

  Ha det bra! Du och jag, för alltid i: Brigate Hjalmar Söderberg Flanör och Vivör.

 2. Siv skriver:

  Fina, fina, fina alla tre!

Lämna ett svar

preload preload preload