Jun 25

Lydia firade sin första midsommar i Roslagen, där moster Lotta och hennes familj har ett sommarställe. Jag hade planerat att binda en krans av rödklöver och prästkragar som hon kunde ha när vi gick ner till vattnet för att titta på midsommarstången och lekarna. Som den småbarnsförälder jag är hann jag inte binda kransen innan, men på vägen ner hittade jag just de rätta blommorna och band den på plats i stället. Tyvärr är jag ingen hejare på att binda vackra kransar med bara grässtrån till hjälp, så stackars Lydia fick hålla till godo med vad som bjöds. Men en krans blev det iallafall! Varsågod, farmor och farfar, här kommer bilderna på midsommarflickan!

kransenfamnen4
Här i pappas famn…

kransengraset
…på mage i gröngräset…

kransenmamma
…och hos mamma.

lottalydia
Att Lydia är sin mosters favoritsysterdotter (den enda dessutom) går väl inte att ta miste på. Här blir hon vyssjad till sömns till tonerna av ”Sov du lilla videung”.

Lämna ett svar

preload preload preload