Jun 18

Vi är nyss hemkommna från en resa till Småland. Lydias mormors mor fyllde 90 och fick träffa Lydia för första gången. Succé natuligtvis, hon blev populäraste tjejen på partyt och vi fick knappt låna henne själva på grund av alla gossugna släktingar. Här syns hon i mosters ömma famn iklädd morbrors solglasögon.

solbrillor

Lydia blev härom veckan bjuden på sitt första barnkalas(Tack Jo, som fyllde 3 år), och hennes föräldrar fick följa med på nåder. Det blev
en mysig picknickdag på innergården med massor av barn och föräldrar. Lydia trivdes på sin filt i gröngräset och hennes föräldrar fick mingla en del med andra småbarnsföräldrar i området och fick matnyttiga råd om vilka dagis i området som är bra mm..

grongraset1 grongraset2

Newsflash!! Lydia var omnämnd i tidningen Stockholm City i veckan som gick. Läs artikeln genom att klicka här
De nämner att fem(5!) barn står i kö för att börja på Bergsundsskolan 2012, ett av dem är… gissa vem. Klart man vill få snälle farbror Krille som lärare!

Bonusbilder: Skönt att vara naken!!

bonus1 bonus2

2 Svar to “Sommar, sommar, sommar…”

  1. Siv skriver:

    Jättefina bilder! Det är så kuuuuul att ni hinner uppdatera lite mer igen.

  2. […] Den som inte fattade vad jag menade när jag sa att Lydia har pappas frisyr kan kolla igen, här. Ljuvliga bilder på alla tre och coolaste kläningen på Hatv… eh, LYDIA! (måste vänja mig, måste måste, hon är en LYDIA nu, inte en Hatvig!) Comments » […]

Lämna ett svar

preload preload preload