Mar 08

lydia_sover

Idag är Lydia tre dygn. Just nu ligger hon i sin genomskinliga plastsäng och sover efter att ha blivit matad med 30 ml utpumpad bröstmjölk. Amningen har hon inte riktigt fått grepp om ännu. Inte vi heller. Men vi ska kanske åka hem idag. Det känns som om allt kommer att falla på plats i sinom tid. Den första dagen sov hon sig igenom, men på natten var hon vaken nästan hela tiden. Hon hade ont i magen av att ha svalt en massa fostervatten. Jag fick inte gå upp då, på grund av stygnen, så R fick ta hand om henne. Varken jag eller han hade då sovit på två dygn, så det blev en lite tröttsam natt. Men nästa dag var hon lugn igen, så då var lyckan åter fullständig.

Igår var hon på läkarundersökning. Allt var jättebra, men hon gillade inte att bli undersökt, så hon sparkade och högg efter den trevliga läkaren. Men det var ett bra tecken. Visar att hon är stark. Ett hörseltest gjordes också senare och hon hade över 99%. Det var nog det högsta hittills, sa sköterskan. Så vi är stolta föräldrar. Fast egentligen är det nog inget exceptionellt, utan helt normalt. Men hon är ju fantastisk, tycker vi.

Några söta bilder:

rochl cochl

Ett svar to “På BB”

  1. Johanna skriver:

    åååå, vad liten och söt hon är!!! Jga blir riktigt sugen själv… Kul att ni fortsatt skriva, och ha in BILDER! det gillar vi.

Lämna ett svar

preload preload preload