Feb 26

Nu börjar det kännas att allvaret närmar sig, det har gått upp för oss att Hatvig kan komma vilken dag som helst. Vi har börjar repetera den andning och massage vi lärt oss på kurserna och försöker se till att lägenheten är redo att öka sitt invånarantal med 50%. Från och med idag står Hatvigs säng bäddad. Ansökan om mina 10 pappadagar ligger hemma, väntar bara att kunna fylla i Hatvigs födelsedatum. Hoppas att Hatvig kan tajma in sin födsel på ett sätt som gör att dessa 10 dagar får tillbringas så mycket som möjligt i hemmet, bra om man hinner vänja sig så mycket som möjligt innan det är dags att gå tillbaka till jobbet. Har läst att det finns förslag att förlänga pappadagarna till en pappamånad, ja ja nästa gång kanske….

Apropå sängen, om man får välja mellan ett vanligt vitt spjälskydd och ett med Mumin och Snorkfröken på är väl valet ganska givet, va?

mumin

Lämna ett svar

preload preload preload