Dec 04

För er som är nyfikna på hur stort Hatvigs hus är, visar vi en bild på magen som den såg ut just idag.

bara mage

För några dagar sedan låg jag och kände med händerna hur Hatvig rörde sig och plötsligt kom upprepade små kickar på samma ställe. Jag tryckte lite lätt med fingrarna där och då tryckte Hatvig tillbaka! Det kändes som en liten hand. Så nu har vi rört vid varandras händer. Med tjock hud emellan, förvisso, men ändå. Det var en härlig känsla.

3 Svar to “Växande mage”

 1. Johan skriver:

  Kul att hitta en rolig och intressant graviditetsblogg för en gångs skull. Fortsätter läsa då ni är mer eller mindre där vi är, förlossningen är beräknad till 18:e mars. Keep it up.

 2. Siv skriver:

  Hej! Vi i Västerås längtar efter en nyårsbild av magen! 🙂

  Ha en riktigt skön nyårsafton!

 3. christina skriver:

  Hej.
  Jag har också växande mage och bor på söder, väntar mitt tredje barn och vill tipsa om en riktig bra järnkälla, Brunnebys osötade blåbärssaft, jag har järnvärde 146(!). Kul att läsa din blogg ! Ett annat bra tips är att beställa ekolådan när barnet kommer
  http://www.ekoladan.se, då slipper man handla (maten kommer till dörren) och barnet vänjer sig vid att äta bra och varierat mat från början, mina barn har ätit samma mat som oss från 6 månaders ålder.
  Varma hälsningar
  Christina

Lämna ett svar

preload preload preload