Nov 24

Hatvig är jättevaken och klockan är snart tolv på natten. Jag har hört att de rutiner de utvecklar i fosterlivet behåller de även efter födseln. Undrar om det är sant. Den blivande fadern ligger på golvet framför tv:n och sover och jag är vaken. Det verkar som om det blir jag som får ta hand om nattandet i framtiden…

Ett svar to “Vaken”

  1. Hanna Allert Karlsson skriver:

    Ja, det kommer att bli du som ammar, luktar sur mjölk och är vrålhungrig kl 02.00. Men du kommer också att vara den som får se alla små skiftningar i Hatvigs ansikte…förnöjsamheten, mjölken som rinner över de små plutande läpparna, de kolsvarta ögonen som plirara på dig och undrar om du möjligtvis har något med den goda smaken att skaffa! Sedan kommer en liten prutt och då är det dags för Ronny att byta blöja medan du stinn av amningshormon stilla somnar om….Det är underbart och chockartat arbetsamt – jag lovar.Kram!

Lämna ett svar

preload preload preload