Nov 16

Jaha, då har jag äntligen köpt lite nya kläder. Två par byxor och en tröja blev det. Jag har använt mina vanliga jeans ända tills nu, men det går inte att sitta utan att ha dem helt uppknäppta och det kan bli lite genant om man är på fel ställe. Förra veckan märkte jag att jag hade glömt knäppa dem innan jag gick ut och fick så diskret det gick knäppa dem medan jag väntade på tunnelbanan… Men nu har jag ett par riktiga mammajeans med en lång mudd som går upp på magen. Praktiskt, för man slipper knäppa. Inte så snyggt om man inte har en lång tröja som döljer mudden. Så det fick jag också köpa. Ny behå och lite såna grejer blev det också. Och man kommer ju aldrig att använda dem igen om man inte blir gravid en gång till. Det är faktiskt lite orättvist. Jag tycker att man borde få ett särskilt klädbidrag när man blir gravid. Eller så borde det finnas ett allmänt kvinnobidrag som ska täcka kostnader för tamponger och trosskydd och ipren när man inte är gravid. Något att fundera på. Nu handlade jag ju på H&M så det blev inte så värst dyrt. Men ändå…

Ett svar to “Kläder”

  1. Robert Bengtsson skriver:

    Hej.

    Länka gärna till vår site också. Handlar om familj, graviditet och barn 🙂

    http://www.familjemarknaden.se

    Mvh Robert

Lämna ett svar

preload preload preload