Nov 03

Andra trimestern ska ju vara den tid som man mår allra bäst och blir som allra vackrast och mest strålande. Nå, inte om man, som jag, har järnbrist. Känner mig inte särskilt strålande, fast jag tror nog att jag ser ut ungefär som vanligt. Men hur gör man för att få i sig tillräckligt med järn? Jag äter broccoli, nötter, mat lagad i järngryta plus 2*2 hemofer och en vitamineral varje dag. Kanske man ska försöka koka soppa på spik istället?
Hatvig verkar må bra iallafall. H*n verkar vara vaken på nätterna och ta det lugnt på dagarna. Igår kände jag bara några småsparkar på dagen, men när det var läggdags för mig, satte samban igång. Så h*n är ett party animal. Redan.

Ett svar to “Trött”

  1. […] Det är elakt att skratta åt nån som är trött (jag vet ju själv hur hemsakt det är när man bara är såsig hela tiden), men Hatvigs partyanimal-tendneser fick mig att le. […]

Lämna ett svar

preload preload preload